top of page
Logo-musta.png

VARTALO- ja HIERONTAHOIDOT

Toteutetaan aina sinua ja vartalosi ihoa kuunnellen. Hali käyttää ainoastaan ihoa ravitsevia kasvipohjaisia tuoksuttomia hierontaöljysekoituksia (Huom! Saattavat sisältää raaka-aineiden mietoa luonnollista tuoksua).

​Hoidon jälkeen saat kiireettömästi nauttia juotavaa ja palata rauhassa jatkamaan päivääsi. Syys- ja talvikaudella hoidot tehdään aina lämmitetyllä pedillä.

(Tämän hoidon voit maksaa myös E-passilla)

Rentouttava hieronta koko vartalolle 

Tämä hierontahoito lievittää rasituksen jälkeistä lihaskipua ja väsymystä sekä rentouttaa koko
kehoa, jonka myötä se parantaa usein myös seuraavien öiden unenlaatua. Hoidossa käsitellään vaihtelevin klassisin hierontaottein jalat, kädet, selkä ja niska.

1 h 69 €

(Lisäpalveluna vartalon kuivaharjaus +10€, lisäpalveluita ei voi maksaa E- passilla)

Hoitola Halin Heidi hieroo asiakkaan jalkoja

Rentouttava hieronta koko vartalolle
+Plus

(Tämän hoidon voit maksaa myös E-passilla)

Tämä hierontahoito lievittää rasituksen jälkeistä lihaskipua ja väsymystä sekä rentouttaa koko
kehoa, jonka myötä se parantaa usein myös seuraavien öiden unenlaatua. Hoidossa käsitellään
vaihtelevin hierontaottein jalat, kädet, selkä, niska + rintakehän sekä kaulan lihaksia.

1h 15min 79 €

(Lisäpalveluna vartalon kuivaharjaus +10€, 
lisäpalveluita ei voi maksaa E- passilla.)

Elvyttävä ja rentouttava Hali

Tämä ihana hoito alkaa vartalon kuivaharjauksella, joka kiihdyttää ihosi pintaverenkiertoa sekä poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Näin myös ravitsevat öljyt pääsevät paremmin imeytymään ja hellimään ihoasi. Myös jalkateräsi käsitellään lämpimillä kääreillä. Kuivaharjauksen jälkeen hierotaan sinulle sopivalla voimakkuudella jalat + jalkaterät, kädet, selkä ja niska sekä rintakehän ja kaulan alue. Nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto vilkastuu ja seuraavien öiden unenlaatu paranee. Totaalinen kehon ja mielen rentoutuminen on taattua. Halutessasi saat valita hierontaöljyn sekaan mieleisen eteerisen öljyn.
 
1h 30min 89 €

Hoitola Halin Heidi hieroo asiakkaan selkää

Lymfaattinen Hali

Tämä hierontatekniikka on ns. lymfahierontaa, joka on tavalliseen hierontaan verrattuna kevyempää ja pinnallisempaa, ei voimakasta hierontaa. Hoidossa hierotaan lymfakierron suuntaisesti, joten se vilkastuttaa neste – ja verenkiertoa sekä edistää kuona-aineiden poistumista kehosta, jolloin turvotukset vähenevät. Hoito auttaa myös rentoutumaan, tasapainottaa kehon toimintoja ja antaa energiaa. Hoidossa käsitellään jalkojen takaosat, selkä ja niskan alue, kasvot sekä jalkaterät. Halutessasi saat valita hierontaöljyn sekaan mieleisen eteerisen öljyn.


1 h 69 €

Kuumakivihieronta – Lämmin Hali

Hoito toimii hyvin lihasjännityksen sekä stressin laukaisijana ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin, jonka johdosta koet syvän rentoutumisen. Veri- ja imunestekierto, eli lymfakierto vilkastuu, hermoston toiminta tasoittuu, turvotus vähenee ja öljyt hoitavat ihoa. Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä ja niskahartia- alue.

1h 75€

Hoitola Halin Heidi hieroo asiakkaan kasvoja

Hoitava Hali selälle

Kuumakivihieronta – Lämmin Hali +Plus

Hoito toimii hyvin lihasjännityksen sekä stressin laukaisijana ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin, jonka johdosta koet syvän rentoutumisen. Veri- ja
imunestekierto, eli lymfakierto vilkastuu, hermoston toiminta tasoittuu, turvotus vähenee ja öljyt hoitavat ihoa. Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä, niskahartia-alue + kaulan lihaksia sekä halutessasi kasvojen purentalihakset.

1h 15min 85 €

Aluksi selkä kuoritaan ihanalla aromaterapeuttisella kuorintatuotteella, jonka jälkeen selkään ja niskaan tehdään
lempeän avaava hieronta. Hieronnan jälkeen selkään levitetään kosteuttava ja pehmentävä naamio. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan päänhieronnan. Lopuksi selkään levitetään vielä kevyt kosteusvoide.

Lisäpalveluna selän mekaaninen ihonpuhdistus +10 €

1h 72€

bottom of page