top of page
Logo-musta.png

VARTALOHOIDOT

Toteutetaan aina sinua ja vartalosi ihoa kuunnellen. Tuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan ja saat valita hierontaöljyn sekaan toiveesi mukaisen eteerisen öljyn Halin valikoimasta. 

Hoidon jälkeen saat kiireettömästi nauttia juotavaa ja palata rauhassa jatkamaan päivääsi.

Unna Nordic - Hoitola 01.jpg

Lämmin Hali - kuumakivihieronta

Tämä ihana hoito alkaa vartalon kuivaharjauksella, joka kiihdyttää ihosi pintaverenkiertoa sekä poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Näin myös ravitsevat öljyt pääsevät paremmin imeytymään ja hellimään ihoasi. Kuivaharjauksen jälkeen hierotaan sinulle sopivalla voimakkuudella jalat, kädet, selkä ja niska. Nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto vilkastuu ja nukut seuraavana yönä ehkä paremmin. Totaalinen kehon ja mielen rentoutuminen on taattua.

 

1h 15min 69€

Lymfaattinen Hali

selkähieronta
Back Massage

Elvyttävä ja täydellisesti rentouttava Hali

Hoito toimii hyvin lihasjännityksen sekä stressin laukaisijana ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin, jonka johdosta koet syvän rentoutumisen. Veri- ja imunestekierto, eli lymfakierto vilkastuu, hermoston toiminta tasoittuu, turvotus vähenee ja öljyt hoitavat ihoa. Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä, niska sekä kasvoja.

 

1h 70€

Tämä hierontatekniikka on ns. lymfahierontaa, joka on tavalliseen hierontaan verrattuna kevyempää ja pinnallisempaa, ei voimakasta hierontaa. Hoidossa hierotaan lymfakierron suuntaisesti, joten se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita tehokkaasti. Tämä hoito auttaa myös rentoutumaan, vilkastuttaa verenkiertoa, tasapainottaa kehon toimintoja ja antaa energiaa. Tämä hoito takaa lempeän rauhoittavan olon.

1h 66€

Hoitava Hali selälle

Aluksi selkä kuoritaan ihanalla aromaterapeuttisella kuorintatuotteella, jonka jälkeen selkään ja niskaan tehdään lempeän avaava hieronta. Hieronnan jälkeen selkään levitetään kosteuttava ja pehmentävä naamio. Naamion aikana saat vaihtoehtoisesti ottaa pienet torkut tai nautiskella hieman juotavaa. Lopuksi selkään levitetään kevyt kosteusvoide.

Lisäpalveluna selän mekaaninen ihonpuhdistus +10€

 

1h 69€

IMG_20210502_140434 – kopio.jpg
bottom of page