top of page
Logo-musta.png

SOKEROINNIT

Sääret tai reidet 35€

Koko jalat 60€
 

Bikinilinja 30€
 

Laajennettu bikinilinja 38€

 

Kainalot 25€

Ylähuuli 12€
 

Ylähuuli ja leuka 19€

 

Kasvot 30€

Käsivarret 31€

 

 

 

 

 

Sokerimassa kuorii ihon pinnalta kuolleet ihosolut ja samalla helpottaa pienempienkin karvojen irtoamista. Vesiliukoisena tuotteena se ei revi ihoa, eikä aiheuta vahinkoa tai ärsytystä.

 

Karvan pituudeksi riittää n. 3 mm, suositeltavaa on kuitenkin aina höyläämisen jälkeen odottaa noin 3-4 viikkoa ennen ensimmäistä sokerointia. Keskimääräinen sokerointiväli on noin 4-5 viikkoa, joka voi yksilöllisesti ja alueittain vaihdella. Jos sokerointia toistaa säännöllisesti alkaa karvatuppi hiljalleen surkastua ja karva muuttuu hennommaksi ja ohuemmaksi.

 

Sokerointikertojen välillä on suositeltavaa hoitaa ihoaluetta säännöllisesti kosteuttaen ja kuorien, tämä helpottaa ja nopeuttaa karvanpoistoa paikan päällä ja antaa kauniimman lopputuloksen.

Hali käyttää Lapinniemen Helmen vartalosokereita, jotka eivät sisällä lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Ne ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa sekä täysin vegaaneja.

Sokerointimassan levitystä
Karvanpoistovahan levitystä

Huomioithan ennen sokerointia:

  • Ihoa ei tulisi kuoria 2 vuorokauteen ennen sokerointia, eikä muutamana seuraavana päivänä sokeroinnin jälkeen.

  • Sokeroinnin jälkeen ei suositella sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita seuraavaan vuorokauteen.

  • Vältä hikoamista, voimakasta liikuntaa, solariumia, auringonottoa, saunomista ja uimista 1-2 vuorokautta sokeroinnin jälkeen.

  • Suosittelemme käyttämään löysiä vaatteita sokeroidun alueen mukaan muutaman päivän.

bottom of page