top of page
Logo-musta.png
Hoitola Halin Heidi istuu metsässä

METSÄISET KOKO KEHON ELÄMYSHOIDOT

Metsäisissä elämyshoidoissa taustalla soi metsäinen äänimaisema ja myös metsän raikkaat tuoksut vievät sinut lempeälle sekä maadoittavalle metsäretkelle. Valitse itsellesi miellyttävin vaihtoehto tai yllätä läheisesi varmasti mieluisalla hoitokokemuksella.

Metsäelämyshoito

Unna Nordic Metsäelämys on hoito, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Sitä seuraava rentouttava ja kirkastava kasvohoito alkaa kaksoispuhdistuksella ja ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Tämän jälkeen Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvä rentoutuminen koetaan viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi saat halutessasi nautittavaksi suomalaista koivunmahlaa.

 

1h 15min 99 €

Unna metsähoito panoraama
Unna metsähoito enkeli-2.jpg

Metsäkylpy

Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohieronnalla. Hieronta tehdään laadukkaalla vartalonaamion ja kasviöljyjen sekoituksella. Metsän aistikas tuoksumaailma, virkistävä sokeri-kuorinta ja unen rajamaille vievä vartalohieronta vie mielen kauas pois huolista ja luo kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Todella hemmotteleva ja syvärentouttava hoito itselle tai lahjaksi!
Hoitoa ei suositella raskaana oleville.
 

1h 30 min 119€

Metsän taika –

Gua sha healing on koko vartalolle tehtävä syvärentouttava hoito, joka tehdään puisilla gua sha-välineillä ja metsäntuoksuisella öljyllä. Hoidossa käsitellään kevyesti myös kasvot ja rintakehä. Hoito rentouttaa sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin.
Hoito sopii mainiosti rasittuneille lihaksille ja myös selluliitin hoitoon.

 

1h 30min 93 €

Hoitola Halin Heidi hoitaa asiakkaan kasvoja gua sha -välineillä
kädet sammalmättäällä

Metsän viisaus

hoito aloitetaan lyhyellä sanallisella metsäteemaisella rentoutuksella, joka saa Sinut laskeutumaan rauhalliseen ja syvärentouttavaan hoitohetkeen. Tämän jälkeen kasvoille tehdään lempeä ja rauhoittava hieronta, jonka jälkeen siirrytään rintakehän alueen nestekiertoa avaavaan, sivelevään käsittelyyn. Kätesi saavat myös lempeän avaavan hieronnan. Hoito jatkuu selän ja niskan hellivällä hieronnalla ja päättyy nautinnolliseen pään hierontaan.

1h15min 79€

Unelmien metsäretki

hoidon alussa saat nostaa kortin Unelmakortit- pakasta ja halutessasi jakaa siitä herääviä ajatuksia. Jalkateriäsi hellitään lämpimillä metsäntuoksuisillä kääreillä, josta siirrytään erittäin rentouttavaan kasvojen, rintakehän, olkavarsien sekä niskan hierontaan. Seuraavaksi käsitellään jalkaterien akupisteitä sekä hierotaan jalat reiteen asti. Hoidon päätteeksi saat palata kortin tuomaan ajatukseen ja nautiskella rauhassa valitsemasi juoman. Halutessasi voit ottaa kortista kuvan ja palata voimauttavaan viestiisi vielä myöhemminkin.

1h 70€

Hoitola Halin Heidi kävelee metsässä
bottom of page