top of page
Logo-musta.png
aurinkoinen metsä

METSÄISET KOKO KEHON ELÄMYSHOIDOT

Metsäisissä elämyshoidoissa taustalla soi metsäinen äänimaisema ja myös metsän raikkaat tuoksut vievät sinut lempeälle sekä maadoittavalle metsäretkelle. Valitse itsellesi miellyttävin vaihtoehto tai yllätä läheisesi varmasti mieluisalla hoitokokemuksella.

Metsän taika –

Gua sha healing on koko vartalolle tehtävä syvärentouttava hoito, joka tehdään puisilla gua sha-välineillä ja metsäntuoksuisella öljyllä. Hoidossa käsitellään kevyesti myös kasvot ja rintakehä. Hoito rentouttaa sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin.
Hoito sopii mainiosti rasittuneille lihaksille ja myös selluliitin hoitoon.

 

1h 30min 85 €

gua sha välineitä
nainen metsäelämys kasvohoidossa

Metsäelämyshoito

Unna Nordic Metsäelämys on hoito, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Sitä seuraava rentouttava ja kirkastava kasvohoito alkaa kaksoispuhdistuksella ja ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Tämän jälkeen Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvä rentoutuminen koetaan viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi saat halutessasi nautittavaksi suomalaista koivunmahlaa.

 

1h 15min 99 €

Metsän viisaus

hoito aloitetaan lyhyellä suullisella metsäteemaisella rentoutuksella, joka saa Sinut virittäytymään tähän hetkeen. Tämän jälkeen hierotaan hartaasti rintakehän alue ja kädet. Kasvoille tehdään myös kevyt sivelevä hieronta. Hoito jatkuu pitkällä selän ja niskan hieronnalla ja päättyy pään hierontaan. Hoidon päätteeksi saat nostaa Metsä ja meditaatio -korttipakasta itsellesi ajatuksia herättävän viestin ja nautittavaksi valitsemasi juoman. Halutessasi voit ottaa kortista kuvan ja palata metsäiseen viestiisi vielä myöhemminkin.

1h15min 70€

mäntymetsä maisema
virtaava puro ja kuusenoksa

Unelmien metsäretki

hoidon alussa saat nostaa kortin Unelmakortit- pakasta ja halutessasi jakaa siitä herääviä ajatuksia. Jalkateriäsi hellitään lämpimillä metsäntuoksuisillä kääreillä, josta siirrytään erittäin rentouttavaan kasvojen, rintakehän, olkavarsien sekä niskan hierontaan. Seuraavaksi käsitellään jalkaterien akupisteitä sekä hierotaan jalat reiteen asti. Hoidon päätteeksi saat palata kortin tuomaan ajatukseen ja nautiskella rauhassa valitsemasi juoman. Halutessasi voit ottaa kortista kuvan ja palata voimauttavaan viestiisi vielä myöhemminkin.

1h 65€

bottom of page