Logo-musta.png
unna nordic seerumi pulloja

MISTÄ ON HALIN KASVOHOIDOT TEHTY?

 

Läsnäolosta, kosketuksesta, lämpimästä hoitopedistä ja erilaisista hieronnoista. Kasvohoidoissa hierotaan kasvojen lisäksi aina niskat, hartiat, rintakehä sekä lisäksi olkavarret. Käytän hieronnoissa myös erilaisia gua sha -välineitä sekä nestekiertoa aktivoivaa painelutekniikkaa. Valitsen hierontatekniikan yksilöllisesti, juuri Sinun tarpeisiisi sopivan.

 

Hali käyttää kaikissa hoidoissaan laadukasta ja ammattitasoista luonnonkosmetiikkaa, jotka on valittu hoitolaan tarkkojen kriteerien mukaan luontoa kunnioittaen. Pääasiassa kasvohoidoissa käytetään kotimaisia sarjoja Unna Nordic ja Påre Skincare.

 

Kasvohoidot sisältävät aina kaksoispuhdistuksen, kuorinnan (voi olla myös laite), hoitovedet, seerumin, naamion, öljyn ja voiteen. Jokainen tuote valitaan räätälöidysti juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopien.

Unna Nordic -
metsäiset kasvohoidot

Metsäinen elämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoidot tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Hoidot tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon.

1h hoito 75€

 

Tässä tunninkestävässä hoidossa teemme halutessasi lisäksi myös mekaanisen ihonpuhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen. Voimme tehdä myös timanttihionnan, mikäli ihosi sitä kaipaa.

 

 

1,5h hoito 89€

 

Tässä puolentoista tunnin hoidossa teemme halutessasi lisäksi sekä ultraääni- että mekaanisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan ja mekaanisen ihonpuhdistuksen.

 

Halin muut kasvohoidot

Voimauttava Hali

 

Tämä hoito kirkastaa ja hoitaa pigmentoitunutta ihoa, laajentuneita huokosia ja ikääntynyttä ihoa. Hoito sopii myös loistavasti miliumien, rosacean ja aknen hoitoon. Voimauttava Hali lataa ihosi akut uudelleen kirkastavalla omenahapolla,
öljyt ravitsevat pintaa syvemmältä ja damaskonruusua sisältävä seerumi uudistaa palauttaen ihosi sisäisen voiman.

45 min 70 €

 

 

 

 

 

Tämä kosteuttava, nestekiertoa vilkastuttava ja ihon toimintoja aktivoiva hierontahoito sopii mainiosti rentoutumiseen, mutta myös ennen tärkeää tapaamista tai juhlia poistamaan turvotusta kasvoilta. Hoito tehdään lymfaattista paineluhierontaa sekä gua sha- hierontatekniikka käyttäen. Hoito sopii otettavaksi kiireisempäänkin hetkeen.

30 min 35€

Virtaava Hali

...lue lisää timantti- ja ultraäänihoidosta

 

Timanttihionta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja sitä suositellaan mm. aknearpien ja pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä juonteiden madaltamiseen. Poistaa myös tehokkaasti mustapäitä ja talia. Ihon sameus väistyy jo yhdellä kerralla tehokkaan kuorinnan ja pintaverenkierron paranemisen myötä.

Laite kuorii ihoa alipaineen ja laitteen epätasaisen hoitopään avulla. Hoito on kivuton, iholla se tuntuu pienenä imuna ja hieman karheana kuorintana.

  • Tulokset näkyvät parhaiten yleensä parin päivän tai jopa viikon päästä hoidosta

  • Hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa ja suojata hyvin auringolta.

  • Iho voi punoittaa hoidon jälkeen, punoitus lakkaa yleensä naamion aikana, rauhoittavien tuotteiden jälkeen, tai viimeistään seuraavana päivänä.

  • Ihon hilseily hoidon jälkeen mahdollista, koska iho uusiutuu.
     

Vältä hoidon jälkeen:

 

Ei saunaa eikä voimakasta hikoilua samana päivänä

Ei solariumia eikä auringonottoa (n. viikon varoaika, sarjahoidossa 2 vkoa)

Ei karvanpoistoa hoidetulle alueelle

Ei raapimista/hankausta, jos iho kuumottaa/nipistelee, kylmä kääre helpottaa

Ei kuorintaa kotona hoitojakson aikana

 

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla, noin 2–4 viikon välein (yhteensä noin 3–6 krt) Jos ihosi on vahva, voidaan hoito tehdä myös viikon välein.

 

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on:

 

Tulehtunut rikkinäinen iho

Tulehtunut akne

Syöpä

Paljon luomia

Herpes

Ihosairaudet

Roaccutan-kuuri (3kk väliä)

Auringossa palanut iho

Voimakas kuorinta (oltava noin kolmen viikon väli hoitojen välillä)

Olet menossa aurinkoon (2 pv-2 vkoa varoaika)

 

Ultraääni on kivuton syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja mm. parantaa verenkiertoa, tasoittaa pintajuonteita ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.

 

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jossa ultraäänihoitopää ja puhdistusneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta ja ilman ihon punoitusta. Samalla ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametinpehmeäksi.

 

  • Ultraäänipuhdistus ei jätä ihoon punoittavia jälkiä. Se on hyvä vaihtoehto korvaamaan mekaanista puhdistusta herkemmälle iholle.

  • Hoito sopii hyvin myös atooppiselle iholle ja ns. tiukalle iholle, eli jos ihohuokoset ovat pienet ja mekaaninen puhdistus on siksi kivuliasta tai hankalaa toteuttaa. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia. 

  • Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle ultraäänipuhdistus yhdistettynä mekaaniseen puhdistukseen tekee hoidosta tehokkaamman ja mekaanisesta puhdistuksesta kivuttomamman.

 

 

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on:
 

sydämen tahdistin
metallisia implantteja
infektio- tai tulehdusalue
syöpä, kasvaimet tai pahanlaatuinen ihomuutos
haavat hoitoalueella
kilpirauhashäiriöt (kaulan alue)
laskimotulehdus

osteoporoosi
raskaus