top of page
Logo-musta.png
unna nordic seerumi pulloja

MISTÄ ON HALIN KASVOHOIDOT TEHTY?

Hoidot räätälöidään aina ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaan, sekä tuotteet valitaan tukemaan ihosi hyvinvointia. Lisäksi hoidot koostuvat läsnäolosta, kosketuksesta, lämpimästä hoitopedistä ja erilaisista hieronnoista. Hieronnoissa käytetään erilaisia hierontatekniikoita sekä tarvittaessa gua sha -lastoja. 

 

Hali käyttää kaikissa hoidoissaan laadukasta ja ammattitasoista luonnonkosmetiikkaa, jotka on valittu hoitolaan tarkkojen kriteerien mukaan luontoa kunnioittaen. Pääasiassa kasvohoidoissa käytetään kotimaista Unna Nordic -sarjaa.

 

Kasvohoidot sisältävät aina kaksoispuhdistuksen, kuorinnan (voi olla myös laite), hoitovedet, seerumit, naamion ja voiteen. 

Unna Nordic -
kasvohoidot

Unna Nordic -hoidot tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Suomalaisessa Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Hoidot tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. 

1h hoito 75€

Tässä tunnin hoidossa ehditään tehdä halutessasi lisäksi myös mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus. Voimme tehdä myös timanttihionnan, mikäli ihosi sitä kaipaa. 

1,5h hoito 89€

Tässä pidemmässä hoidossa ehditään tehdä laitteen lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus sekä pidempi hieronta. Valitsethan tämän hoidon, mikäli sinulla on enemmän puhdistettavaa tai edellisestä kasvohoidostasi on vierähtänyt pidempi tovi.

Halin muut kasvohoidot

Virtaava Hali - kasvohieronta

 

Tämä hoito sopii mainiosti rentoutumiseen sekä ennen tärkeää tapaamista tai juhlia. Hoito heleyttää ihoa, sekä parantaa mikroverenkiertoa ja poistaa kuona-aineita, jolloin mm. kasvojen turvotus laskee. Hoito tehdään lymfaattista painelutekniikkaa sekä gua sha -hierontalastoja käyttäen. 

45 min 50€

"Rentouttava kasvohoito, Heidi on ihana ja niin ammattitaitoinen!" 
-Veera A-

"Lämmin vastaanotto, ihanan rentouttava täydellinen kasvohoito, Heidi tiesi mitä tekee ja piti minut hoidon aikana ajantasalla mitä tehdään! Ehdottomasti suosittelen!"
-Laura K-

...lue lisää timantti- ja ultraäänihoidosta

 

Timanttihionta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja sitä suositellaan mm. aknearpien ja pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä juonteiden madaltamiseen. Poistaa myös tehokkaasti mustapäitä ja talia. Ihon sameus väistyy jo yhdellä kerralla tehokkaan kuorinnan ja pintaverenkierron paranemisen myötä.

Laite kuorii ihoa alipaineen ja laitteen epätasaisen hoitopään avulla. Hoito on kivuton, iholla se tuntuu pienenä imuna ja hieman karheana kuorintana.

  • Tulokset näkyvät parhaiten yleensä parin päivän tai jopa viikon päästä hoidosta

  • Hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa ja suojata hyvin auringolta.

  • Iho voi punoittaa hoidon jälkeen, punoitus lakkaa yleensä naamion aikana, rauhoittavien tuotteiden jälkeen, tai viimeistään seuraavana päivänä.

  • Ihon hilseily hoidon jälkeen mahdollista, koska iho uusiutuu.
     

Vältä hoidon jälkeen:

 

Ei saunaa eikä voimakasta hikoilua samana päivänä

Ei solariumia eikä auringonottoa (n. viikon varoaika, sarjahoidossa 2 vkoa)

Ei karvanpoistoa hoidetulle alueelle

Ei raapimista/hankausta, jos iho kuumottaa/nipistelee, kylmä kääre helpottaa

Ei kuorintaa kotona hoitojakson aikana

 

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla, noin 2–4 viikon välein (yhteensä noin 3–6 krt) Jos ihosi on vahva, voidaan hoito tehdä myös viikon välein.

 

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on:

 

Tulehtunut rikkinäinen iho

Tulehtunut akne

Syöpä

Paljon luomia

Herpes

Ihosairaudet

Roaccutan-kuuri (3kk väliä)

Auringossa palanut iho

Voimakas kuorinta (oltava noin kolmen viikon väli hoitojen välillä)

Olet menossa aurinkoon (2 pv-2 vkoa varoaika)

 

Ultraääni on kivuton syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja mm. parantaa verenkiertoa, tasoittaa pintajuonteita ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.

 

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jossa ultraäänihoitopää ja puhdistusneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta ja ilman ihon punoitusta. Samalla ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametinpehmeäksi.

 

  • Ultraäänipuhdistus ei jätä ihoon punoittavia jälkiä. Se on hyvä vaihtoehto korvaamaan mekaanista puhdistusta herkemmälle iholle.

  • Hoito sopii hyvin myös atooppiselle iholle ja ns. tiukalle iholle, eli jos ihohuokoset ovat pienet ja mekaaninen puhdistus on siksi kivuliasta tai hankalaa toteuttaa. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia. 

  • Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle ultraäänipuhdistus yhdistettynä mekaaniseen puhdistukseen tekee hoidosta tehokkaamman ja mekaanisesta puhdistuksesta kivuttomamman.

 

 

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on:
 

sydämen tahdistin
metallisia implantteja
infektio- tai tulehdusalue
syöpä, kasvaimet tai pahanlaatuinen ihomuutos
haavat hoitoalueella
kilpirauhashäiriöt (kaulan alue)
laskimotulehdus

osteoporoosi
raskaus

bottom of page