top of page
Logo-musta.png

HALIN JALKAHOIDOISSA

käytetään hoitavia, kosteuttavia jalkojen iholle sopivia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kynsilakkoina Hali käyttää ekologisesti parempivaihtoehtoisia kasvipohjaisia lakkoja, jotka eivät sisällä yleisimpiä haitallisia kemikaaleja.

Valitse kolmesta hoitovaihtoehdosta Sinulle sopivin!

Halin jalkahoito

Sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, kovettumien/känsien poiston, raspauksen, kynsien leikkaus (tarvittaessa ohennus), kynsinauhojen käsittelyn, voiteen sekä hieronnan polviin asti. Hoidossa käytetään myös jalkaporaa, niin kynsien, kuin tarvittaessa kovettumien hoidossa.
 
n. 1h 30 min 75 €
 

(Varaathan halutessasi lakkauksen lisäpalveluista lakkapullon hinnalla
6,90–19,90 €)

HALIN KÄSIHOIDOISSA

käytetään hoitavia ja ravitsevia käsien iholle sopivia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kynsilakkoina Hali käyttää ekologisesti parempivaihtoehtoisia kasvipohjaisia lakkoja, jotka eivät sisällä yleisimpiä haitallisia kemikaaleja. Hoidot sisältävät läpinäkyvän kynsilakan. Värillisen lakkauksen saat lisäpalveluna.

 

Valitse kahdesta hoitovaihtoehdosta Sinulle sopivin!

Ravitseva Hali

Tämä hoito pehmittää karheammatkin kädet ja saat myös kyntesi kuntoon.

Sisältää käsien kuorinnan (ranteeseen asti), kynsien kylvetyksen, leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn sekä kevyen hieronnan kyynärtaipeeseen asti.

 

1h 59€

Koskettava ja kosteuttava Hali

Tässä hemmottelevassa käsihoidossa kätesi saavat kosteutusta ja pitkän rentouttavan hieronnan. Sisältää käsien kuorinnan (kyynärtaipeeseen asti), kynsien kylvetyksen ja viilauksen, kynsinauhojen öljyämisen sekä hieronnan olkavarteen asti.

 

1h 55€

Halin kevyempi jalkahoito

Tämä hoito saa kyntesi tai kovettumasi kuntoon ammattilaisen jalkaporaa apuna käyttäen. Valitse tämä hoito, mikäli tarvitset hoitoa lähinnä vain kynsien tai kovettumien hoitoon.
Sisältää kylvetyksen, kynsien tai kovettumien hoidon ja voiteen levityksen.
 
45min 50 €

toisiaan pitelevät kädet

Halin hemmotteleva jalkahoito

Tämä jalkahoito saa sinut rentoutumaan ja voit vaikka ummistaa silmäsi hoidon ajaksi. Sisältää kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, kynsien leikkaus ja/tai viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn ja kevyen raspauksen, voiteen sekä pitkän rentouttavan hieronnan polviin. Valitsethan tämän hoidon, mikäli jaloissasi ei ole kynsiongelmia tai kovettumia.

(Varaathan halutessasi lakkauksen lisäpalveluista lakkapullon hinnalla
6,90–19,90 €)
 
1h 15min 69 €

jalkahieronta

"Ihana, kokonaisvaltainen jalkahoito ja ihana, ammattitaitoinen Heidi! Myös ripset sai kauniin värin jalkahoidon lomassa. Lämpimät suosittelut."
-Tia R-

"Ihana jalkahoito, jossa Heidi hoiti jalkojen ongelmakohdat tehokkaasti, mutta silti ihoa hellien. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!" -Merja-

bottom of page