top of page
Logo-musta.png

HALIN JALKAHOIDOISSA

käytetään pääasiassa riihimäkeläisen Flow- kosmetiikan hoitavia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Kuorinta ja voide valitaan toiveesi mukaan muutamasta vaihtoehdosta. Kynsilakkoina Hali käyttää ekologisesti parempivaihtoehtoisia lakkoja, jotka eivät sisällä haitallisimpia kemikaaleja kuin tavalliset kynsilakat.

 

Valitse kolmesta hoitovaihtoehdosta Sinulle sopivin!

Iso Hali

Tässä perusteellisessa jalkahoidossa huolletaan jalkasi kerralla kuntoon. Hoidossa käytetään myös jalkaporaa, niin kynsien kuin tarvittaessa kovettumien hoidossa. Hoidon päätteeksi voit valita hieronnan tai lakkauksen.

Sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, huolellisen kynsien ja kovettumien hoidon, voiteen sekä hieronnan tai lakkauksen lakkapullon hinnalla (6,50-10€).

 

1,5 h 69 €

HALIN KÄSIHOIDOISSA

käytetään pääasiassa riihimäkeläisen Flow- kosmetiikan hoitavia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Käsiäsi ravitaan kasvipohjaisilla öljyillä ja kuorinnan sekä voiteen saat valita toiveesi mukaan muutamasta vaihtoehdosta. Kynsilakkoina Hali käyttää ekologisesti parempivaihtoehtoisia lakkoja, jotka eivät sisällä haitallisimpia kemikaaleja niin kuin tavalliset kynsilakat. Hoidot sisältävät läpinäkyvän kynsilakan. Värillisen lakkauksen saat lisäpalveluna.

 

Valitse kahdesta hoitovaihtoehdosta Sinulle sopivin!

Ravitseva Hali

Tämä hoito pehmittää karheammatkin kädet ja saat myös kyntesi kuntoon.

Sisältää käsien kuorinnan (ranteeseen asti), kynsien kylvetyksen, leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn sekä kevyen hieronnan kyynärtaipeeseen asti.

 

1h 59€

Tehokas Hali

Tehokas hali hoitaa kyntesi kuntoon ammattilaisen jalkaporaa apuna käyttäen. Valitse tämä hoito, mikäli tarvitset hoitoa lähinnä vain kynsien alueelle.

Sisältää kylvetyksen, huolellisen kynsien hoidon, kevyen raspauksen ja voiteen.

 

45min 50 €

Koskettava ja kosteuttava Hali

Tässä hemmottelevassa käsihoidossa kätesi saavat kosteutusta ja pitkän rentouttavan hieronnan. Sisältää käsien kuorinnan (kyynärtaipeeseen asti), kynsien kylvetyksen ja viilauksen, kynsinauhojen öljyämisen sekä hieronnan olkavarteen asti.

 

1h 55€

Hemmotteleva Hali

Tämä jalkahoito saa sinut rentoutumaan ja voit vaikka ummistaa silmäsi hoidon ajaksi. Tässä hoidossa saat todellakin ne kuuluisat kevyet jalat! Sisältää kylvetyksen, kuorinnan polviin asti, kynsien viilauksen ja kevyen raspauksen, voiteen, pitkän hieronnan polviin asti sekä halutessasi myös lakkauksen lakkapullon hinnalla (6,50-10€).

 

1h 15min 65 €

jalkahieronta
toisiaan pitelevät kädet

"Ihana, kokonaisvaltainen jalkahoito ja ihana, ammattitaitoinen Heidi! Myös ripset sai kauniin värin jalkahoidon lomassa. Lämpimät suosittelut."
-Tia R-

"Ihana jalkahoito, jossa Heidi hoiti jalkojen ongelmakohdat tehokkaasti, mutta silti ihoa hellien. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!" -Merja-

bottom of page